top of page
  • lejreby.dk

Degnejorden endelig i udbud

Updated: Sep 14, 2020

Ja, der var hastværk frem til marts med at få vedtaget lokalplanen og så lå det stille. Grunden kan være svær at vide for da der kom liv igen, blev det drøftet på et lukket møde.

Men nu skal vi prøve på at påvirke køberne til at de bygger boliger, der er senior venlige, dvs. uden dørtrin og forskudte etager, hvor S, SF,C ikke så noge grund til at imødegå seniorerne i Lejre på dette punkt...

Desuden at få dem til at bygge i 1 etage, fremfor 2 etager og sluttelig reducere antallet af huse til under 95 boliger, som lokalplanen har givet adgang til.

Med Corona problemet i mente, kunne køberne overveje at reducere antallet af boliger i hver "gård-klynge", for at hjælpe på Corona smittetrykket, ikke bare nu, men også når den næste virus måtte ramme os.

Se blot på Skråningen, hvor beboerne har har fælles spisesal til over 100 personer, men er gået over til take-away og bor tæt og småt - det må give stof til eftertanke hos S, SF, C politikerne, som har tætpakket små boliger med fælles spisning som mærkesag.

Jan Adeltoft/10. september 2020

460 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page