top of page
  • lejreby.dk

Breaking News - TDC/YouSee tilbyder nu også fibernet, men stopper i Slagelse!!

Men - men - men, læs nu hele historien, her under, inden du beslutter 1.000 Mbit fibernet.

GlobalConnect eller TDC/YouSee.

TDC/YouSee har i mange år være monopolist og hver gang et selskab har success med lavere priser, højere hastighed etc. bliver selskabet opkøbt.

Jeg har selv i mange år haft TDC, både dengang vi kun kunne få internet gennem telefon ledningerne og de sidste par år TDC 4G bredbånd, idet jeg har brug for høj hastighed.

Men de stiller desværre konstant på hastigheden og det er ofte ustabilt.


I flere år har jeg forgæves prøvet at få TDC til at få øget hastigheden her i Lejre-Allerslev området, men havde opgivet dem.


Men ligeså snart GlobalConnect tilbyder et fibernet, vågner TDC op og annoncerer at de også vil lægge fibernet i jorden til husstandene her i Lejre-Allerslev.


Undskyld hvis jeg tænker at de ikke ønsker konkurrence og derfor nu tilbyder fibernet.


Da mange i forvejen har TDC/YouSee kan det være forståeligt, hvis disse hustande syntes at det må være lettere hvis de blot fortsætter med TDC/YouSee.


Hvis det sker, vil vi ikke kunne nå de 65% tilslutning, der skal til for at økonomien hænger sammen for GlobalConnect - og det er netop hvad TDC/Yousee ønsker.


Så kære medborgere, for at vi kan sikre fremadrettet konkurrence på Internettet, bør vi få begge fiberkabler lagt i jorden, men dette kræver altså, at I tilmelder jer GlobalConnect!


Til underbygning af mastodonten TDC/Yousee forretningsmetoder, så jeg at de har stoppet fibernedlægning til 3.500 husstande i Slagelse, idet TDC/Yousee ikke vil godkende at det konkurrerende Fibernet og TDC skal nedlægge kabler samtidig og dermed dele udgiften.


Meget mærkeligt da begge jo kun kan spare penge på dette, men det må være for at TDC ønsker at det skal blive så dyrt som muligt for Fibernet at lægge kabler ned.


Jeg har talt med Lejre Kommune og de vil ligeledes kræve at TDC og GlobalConnect skal lægge kabler samtidig og dermed dele udgiften, ligesom borgerne undgår det dobbelte gravearbejde.


Så hvis I vil være sikre på at vi får 1.000 Mbit fibernet gravet ned her i sommerferien, skal I tilmelde jer HER på GlobaConnect inden 31. maj 2020 ! !


Jan Adeltoft/9. maj 2020457 views0 comments
bottom of page