top of page
  • lejreby.dk

Borgerinddragelse, en narresut eller er det seriøst fra politikerne og forvaltning?

Updated: Nov 13, 2022

Efter et 11 måneder langt forløb, kommer borger-inddragelse-portalen endelig i luften, bravo.

Gå ind på vores.lejre.dk og bliv registreret som bruger!

Borgerinddragelse var en væsentlig nøgleparameter for mange af os - ved kommunevalget.


Al begyndelse er svær og i dette tilfælde har jeg forgæves søgt og søgt på Lejres website for at blive registret. Ved en tilfældig hed fandt jeg ud af, at man skal gå ind på vores.lejre.dk .


Ligesom appen TIP LEJRE ikke fungerer på belysning og skrald, der er de mest almindelige problemer vi støder på, kan det undre mig at f.eks. varmeplanen, trafik problemet som de mest presserende problemer i Lejre By og Omegn ikke er oprettet som projekter i portalen?


Personligt har jeg forgæves gennem de sidste 30 år igen og igen påpeget både trafik problemer og løsningsforslag fra vor trafikgruppe i Grundejerforeningen. Både til forvaltningen og politikerne, men oplevet igen og igen at beslutninger tages, uden dialog med borgerne - hvis der overhovedet gøres noget.


Så i stedet for at vi borgere forgæves hver især prøver at råbe op på Facebook, er det jo oplagt at samle alle forslag, indlæg etc. i denne borger-inddragelses-portal.


Vi skal se frem, så tak for at portalen er etableret, så lad os nu få også de projekter i portalen, som er mere dialogkrævende end en ren forslag portal.

Jan Adeltoft/5. november 2022

32 views0 comments

Comments


bottom of page