top of page
  • lejreby.dk

Ulovligheder i Teknik og Miljø, Lejre

I enhver privat virksomhed ville ledelse have været stillet til regnskab, hvis da ikke den øverste direktør var med i komplottet, men her er borgmesteren helt sikkert også skyldig!

Prøv og undersøg om I andre steder i kommunen ligeledes har dispensationer liggende for ulovligheder i lokalplanerne. Det skulle være mærkeligt om det kun er her og i Skåningen 1, de har udstedt dispensationer, for at gøre ulovligheder - lovlige - sikken noget rod.

Når man har deltaget og oplevet hvorledes forvaltning og politikere ser borgerne som modstandere fremfor at vi er deres kunder - fy føj.

Jan Adeltoft


Det er fuldstændigt rigtigt, borgmesterens vindue vender ud til alle de ulovlige dog minde miljø affaldsbunker der er tilbage og deponeret på det å-beskyttede eng område. Resten ligger nedgravet på engen.

Jan Adeltoft

Forvaltning og politikere er enige om at lægge låg på denne ulovlige miljø sag, med krænkede lokalplaner, gennem ikke at tage dialog, men blot udstede dispensationer.

Jan Adeltoft


Wow, borgmesteren har intet forstået - dette er IKKE et spørgsmål om nabo-klager, men om direkte ulovligheder, gennemført af forvaltningen.

Borgmesteren har hverken givet forvaltningen eller bygherren en næse eller på nogen måde sagt at dette ikke må ske, ligesom bygherren på intet tidspunkt har fået påbud om sanktioner.

Nej Borgmesteren siger blot "Det skal nok blive godt igen".

Vi må forvente at dette er holdningen i nuværende Socialdemokratisk politiske flertal og forvaltning. Ivan Mott kan være ligemeget, han svarer aldrig, gad vide om han kender e-mail og princippet om at man altid svarer, evt. blot en bekræftelse - men han går jo kun op i sin cykler, hvilket da også er godt - men han er altså formand for Teknik og Miljø....


Jan Adeltoft/

12 views0 comments

Comentarios


bottom of page