top of page
  • lejreby.dk

Seniorboliger får sindene i kog

Solidariet for de ældre afløst af kampen om egne interesser. De yngre årgange var godt organiseret ved borgermødet den 21. november2023. De havde på forhånd lagt en pression strategi med et hav af indlæg. Mødet fremstod derfor som om der var flest imod seniorboliger.

Det er over hele landet, også i Roskilde, at der arbejdes for at udligne den manglende etablering af seniorboliger - behovet er stort.

Egne interesser kontra solidariteten med de ældre i Lejre By, kom tydeligt til udtryk. En kedelig polarisering mellem befolkningsgrupper.

Mødet arrangeret af Lejre Kommune og som var baseret på meget andet end senior boliger på Åvangsgård, kom desværre til KUN at dreje sig om Åvangsgård, men omvendt viser at egne interesser har højere prioritet hos de yngre årgange end solidariteten med de ældre årgange.Ja, det var et pinligt møde, hvor jeg som tilhørende den ældre generation, oplevede at hvor vi solidarisk gjorde en stor indsats for at hjælpe de yngre årgange med at få vuggestuer og børnehaver, nu oplever at de samme mennesker ikke viser solidaritet med at hjælpe de ældre med at få seniorboliger.


Jan Adeltoft/23. november 2023

43 views0 comments

Comments


bottom of page