top of page
  • lejreby.dk

Gad vide hvor mange ulovlige sager Lejre kommune har på samvittigheden?

Updated: Jan 10, 2021Er det ikke utroligt at når en borger påpeger at en entreprenør udfører noget ulovligt, beder forvaltningen entreprenøren om at indsende en dispensation for lokalplanen, som de så godkender et par dage efter.


Forvaltningen checker ikke store byggerier om lokalplaner overholdes, det er åbenbart en general holdning til alt byggeri i Lejre Kommune. Hvis borgere klager, gør forvaltningen INTET for at få det ulovlige forhold ændret og når vi fortæller at det ulovlige har på gået det sidste år, siger de blot til borgeren at det kan være ligemeget, nu har kommunen jo lovliggjort ulovligheden ved at give en dispensation. Med vort kendskab til forvaltningen står politikerne ude i kulissen og griner smørret, medens de vasker hænder, vel vidende om det skete.


Her står jeg af, endnu en bekræftelse på den symbiose der hersker mellem det røde politiske flertal og forvaltningen - hvor de tror de kan gøre hvad der passer dem, nogen må stoppe og gøre oprør mod denne mangel på lokaldemokrati!


Jeg kalder det mangel på rettidig omhu.


Jan Adeltoft/9. december 2021

401 views0 comments

Comments


bottom of page