top of page
  • lejreby.dk

Fjernvarme projekt stoppet i Lejre By

Fors har meddelt at der ikke er basis for at etablere fjernvarme i Lejre By.

Vi finder det mærkeligt og vil rekvirere beregningsgrundlaget for beslutningen.En grundejer som alle vi andre i Lejre By, Søren Steensen indrykkede dette på Facebook og Lejre-Allerslev Grundejerforening støtter naturligvis en undersøgelse af hvilke andre muligheder der er og vil anbefale andre som gerne vil støtte Søren Steensen at kontakte Søren for jeres støtte og hjælp (I kan finde ham på Facebook).


Vi vil derfor rekvirere beregningsgrundlaget, som Fors lægger til grund for at der ikke er økonomi i etablering af en central fjernvarmeløsning. Lejre Kommune siger per automatik at så må det blive Termonet.


Dette beregningsmateriale, som vi går ud fra er købt af Lejre Kommune og derfor må være offentligt tilgængeligt, bør kunne underbygge hvorledes de har beregnet sig frem til afvisningen. Materialet vil i positiv fald kunne bruges som baggrund for at søge alternativer til Fors.


Men hvorfor siger Fors, at fjernvarme ikke er økonomisk, hvorimod Termonet er mere økonomisk. Idet vi samtidig har hørt at Fors er hængt op med projekter andre steder på Sjælland, kunne det tænkes at de i virkeligheden ikke er interesseret.


Jan Adeltoft/9. juni 2023


402 views0 comments

Recent Posts

See All

留言


bottom of page