top of page
  • lejreby.dk

En borger der ikke kan forstå den politiske tavshed i Lejre kommune?

Ser man på de mange indlæg omkring politikernes totale tavshed og alle de indlæg i medierne for ikke at tale om de mange hundrede kommentarer på Facebook, har vi et demokratisk problem i Lejre.

Man aner en opgivenhed, i dette tilfælde vedr. de ulovligheder der har været på Allerslev Gl. Skole, både fra forvaltningen og politikerne. Der er sådanne sager som skaber politikerlede og manglende tillid til Lejre kommunes forvaltning, i dette tilfælde Teknik og Miljø.


Jeg kunne ikke selv have skrevet det bedre, det er eksakt den samme følelse jeg har af den sammenspisthed og lukkethed som hersker i Lejre kommune.


Jeg er ikke alene om denne frustration, se blot på de overgreb der de sidste 4 år har været tilsvarende i Hvalsø, Kirke Hyllinge, Gevninge, Osted, Abbetved..., jeg kan blive ved (kik dig omkring på denne website for dokumentation).


Personligt orker jeg næsten ikke længere de mange høringsmøder, hvor al dialog preller af, med henvisning til at politikerne repræsenterer det tavse flertal og desværre også ser totalt stort på ulovligheder i forvaltningen.


Ændring af lokalplaner sker ganske jævnligt, enkelt med en dispensation - så er den klaret!


Jan Adeltoft/25. marts 2021446 views0 comments

Commenti


bottom of page