top of page
  • lejreby.dk

De børnesikre stier langs Degnejorden

Da pludselig stien tværs over Degnejorden blev lukket, var der vild panik blandt forældrene, som normalt færdes på disse stier med børnene.

Brevet afl. til nærmeste beboere omkring ultimo januar.


Efter den meget ballade på Facebook omkring at stien over Degnejorden blot blev lukket, indkaldte kommunen til dialogmøde, der blev afholdt 10. februar


Efter borgermødet 10. februar vil Teknik og Miljø udvalget kikke på de indkomne forslag og beslutte hvad der skal ske. /8. marts 2022


Teknik og Miljø udvalget vælger at opgradere stien fra Møllerjorden ned til Lavringe å, til trods for at dette indebærer at børnene fra Valdemarsgård og Skråningen skal krydse vejen på Møllerjorden. Hvis de havde valgt at opgradere stien langs Lavringe å op til Valdemarsgård og Skråningen, ville børnene på intet tidspunkt skulle krydse bilkørende trafik.

12. marts 2022/Jan Adeltoft


Som vi oplevede det med bygningen af Allerslev Gl. Skole, er der ingen tvivl om at vi nok også skal få vore problemer med natbelysning som både arbejdsbelysning og tyverisikring på Degnejorden. Det skal dog siges at bygherre har givet udtryk for at ville høre på borgerne, så vi håber det bedste.

12. februar 2022/Jan Adeltoft

Vi har naturligvis tilmeldt os mødet og vil ligeledes give et fyldesgørende referat.

23. marts 2022/Jan Adeltoft

83 views0 comments

Comments


bottom of page