top of page
  • lejreby.dk

Borgmestersvar mht. Allerslev Gl. Skole salg


Borgmesteren svarer:


1. Lukket møde vedr. salg af Allerslev Gl. Skole er lovligt 2. Vi har et godt demokrati i Lejre! 3. Referat er nu tilgængeligt (se under kommunale dokumenter i menuen)


Nu har jeg læst referatet igennem og forstår fortsat ikke hvorfor vi ikke måtte høre dialogen mellem politikerne mht. hvorfor de valgte at sælge til netop ejendomsselskabet.

- Men i salgspapirerne står der, at salget er betinget af at fredningen ikke står i vejen for bygning af de 3 lejligheds komplekser - ups, salget kan altså gå tilbage!

- Undrer mig endvidere over at advokat evalueringen ikke har medtaget dette punkt i hans anbefaling om at sælge til ejendomsselskabet?

- Undrer mig over at kommunen ikke på forhånd har fået afklaret fredningen og fortsat endnu ikke har gjort det, når nu man har ofret kr. 500.000 på salgsomkostninger?

- Der er hensigtserklæringer, men der står intet om at køber ikke må rive bygninger ned og bygge op igen?

- At der i den økonomiske analyse angives at de kr. 7 mio. skal bruges til udbygning af hallen, men hvad med udbygning af skolelokaler og børnhaven/vuggestuen, eller er det fordi man vil øge klassekvotienten i Allerslev Skole og proppe flere børn i nuværende Skjoldungebørnehave?

Åh ja, jeg forstår Borgmesterne syntes at lokaldemokratiet har det godt i Lejre. Holdningen til at kommunalbestyrelsen ved bedre, vil nok ikke ændrer sig, før folketinget har indført bestemmende folkeafstemninger i kommunerne - for borgerne i lokalområderne.


Jan Adeltoft/30. januar 2018


14 views0 comments

Comentários


bottom of page