top of page
  • lejreby.dk

Besøg Borgmesteren om torsdagen

Jamen, det er dog et skridt på vejen, til at give Tina Mandrup indblik i dine ønsker og jeg kan klart anbefale, at du fortæller om dine ønsker.

Vi har jo altid kunne skrive en e-mail til enhver politiker og jeg har da også selv haft dialog med Tina Mandrup og andre politikere. Selvom der ikke er kommet meget ud af det, er hendes tiltag ganske udemærket.

Imidlertid har det intet at gøre med den borgerinddragelse Tina blev valgt ind på ved kommunalvalget. Borgerinddragelse skal være mere generelt og ske proaktivt fra politikerne og forvaltningen, når et projekt skal etableres, nærmest intet er for småt.

Så vi afventer kommunens indkøbte borgerinddragelses software kommer i brug, og ikke blot til at borgerne kan komme med forslag til hvorledes idrætslivet kan blive bedre i Lejre, men f.eks. forslag til trafikforbedringer i vores område - et centralt sted hvor vi alle kan se forslag, fremfor på forskellige Facebook sider. Alternativt kan kommunen blot oprette en Facebook gruppe angående det aktuelle projekt.

Jan Adeltoft/26. januar 2023

1 view0 comments

Comments


bottom of page