top of page
  • lejreby.dk

Ansøgning om senior andelsboliger


Tør vi tro på at der nu kommer senior-andels-boliger?


Dem som lagde billet på en seniorbolig på Degnejorden, til borgmester Carsten Rasmussen, fik følgende svar:


"Jeg har stor opmærksomhed på at mange efterspørger mindre boliger/senior boliger i Lejre kommune. Jeg og Kommunalbestyrelsen er også opmærksom på at der er interesse for opførelse af mindre boliger/andelsboliger på Degnejorden og vil tage det med i vores videre betragtninger.

Jeg forventer at proces for lokalplanforslag mv. for Degnejorden kommer til kommunalbestyrelsen i marts måned.

Jeg kikker i øjeblikket også på hvorledes vi kan få sat en proces i gang, således at vi generelt kan får sat borgere der ønsker en mindre bolig/senior bolig sammen med planlæggere og investorer. Jeg forventer at vi får igangsat det initiativ her i foråret."


Uden at stille forventninger for høje, er det for mig at se den første åbning i flere år for etablering af andels senior boliger, som rigtig mange seniorer søger med lys og lygte, idet de ikke kan blive godkendt til at købe - og derfor som hidtil har måtte flytte til andre kommuner for at skaffe en mindre bolig, hvis overhovedet muligt.


Det er en win-win, de store huse og grunde sælges til nye familier og seniorerne kan forblive i deres nuværende netværk - vi kan simpelthen ikke være andet bekendt.


Jan Adeltoft/17. januar 2019

9 views0 comments

Comments


bottom of page