top of page
  • lejreby.dk

Afstemning om lokaldemokratiet i Lejre!!!


Hele Lejre-Allerslev har i snart 4 år kæmpet for lokaldemokratiet i vores område.

Sidste eksempel er Degnejorden bebyggelsen, hvor vi blot ville have at der skulle være samme befolkningstæthed som i resten af området, ligesom højden af boligerne blot skulle svare til flertallet af boligerne i nabo områderne.

Desuden ville vi blot have at 1/3 af boligerne skulle være seniorvenlige, hvilket blot betyder at der ikke skal være trapper.


Men ak, politikerne har ikke været til at bøje, det er blevet en magt demonstration, - hvor samtlige politikere godt lige vil fortælle hvem der bestemmer.


Derfor er lokalplanen for Degnejorden blevet en principsag for lokalpolitikerne, hvor vi borgerne ser det som et eksempel på, at vi hvis vi ikke kæmper for lokaldemokratiet nu, hvad bliver så det næste.


Denne mangel på lokaldemokrati i Lejre kommune, har andre landsbyer end Lejre Stationsby også oplevet, jeg tænker bl.a. på Hvalsø, Osted, Kirke Hyllinge, Abbetved, Mannerup, Glim som alle har oplevet, at politikerne og borgmesteren ved alle møder taler pænt, lytter og skriver ned, men alligevel blot fortsætter med deres planer, uden hensyntagen til borgerne.

Mødet vedr. Degnejorden er ikke et spørgsmål om bygningsdetaljer, men et spørgsmål om, at vi ikke længere vil finde os i at blive tromlet ned af politikerne.

Vi må samlet gøre noget for at få lokaldemokrati til Lejre kommune.


Alle borgere i Lejre kommune, lad os samlet møde op og vise at vi vil have lokaldemokrati og ikke længere vil acceptere politikernes magtdemonstration igen og igen.


MØD OP KÆRE MEDBORGERE:

Mandag den 16. december kl 19

i kantinen på Allerslev Skole!!!!!!


Jan Adeltoft/11. december 201966 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page