top of page
  • lejreby.dk

Vi ønsker fjernvarme til hele Lejre By

Dette fremfor at kun enkelte huse og områder udtages til fjernvarmen, bør vi med baggrund i solidaritet og fællesskab, give tilbuddet til samtlige boliger.

Idet Lejre-Allerslev Grundejerforening dækker hele området Lejre By og Omegn, finder vi det bl.a. forkert, at kommunen tilsyneladende har delt området op og kun finder det økonomisk at undersøge området, uden boligerne øst for Lavringe Å.


Selvom kommunen (FORS) nu kikker på hele området, ja på hver enkelt husstand, syntes vi det er usolidarisk og lidt forkert kun at kikke rent økonomisk, men i højere grad bør se på fordelen ved at alle boliger er med i ét stort fjernvarmeanlæg for alle 700 boliger.


Derfor vort høringssvar samt svaret vi har indgivet sammen med 10 omkring liggende grundejerforeninger.


Lejre-Allerslev Grundejerforenings hørings svar:Vi kan anbefale at du indsender dit høringssvar, senest den 30. november 2022. https://lejre.viewer.dkplan.niras.dk/plan/13#/16472

Du klikker i øverste højre hjørne af siden.


Beslutningen tages først når analysen er færdig i 1. kvartal 2023.


Selvom tålmodighed er en svær disciplin , vil vi anbefale at du holder vejret ferm til vi får svaret fra kommunen, om vi får fjernvarme. Til info bliver fjernvarmen kun etableret hvis den er konkurrencedygtig med nuværende varmepriser.


Jan Adeltoft/28. november 2022

132 views0 comments

Recent Posts

See All

Yorumlar


bottom of page