top of page
  • lejreby.dk

Uansvarligt på børneområdet i Lejre!

Updated: Oct 15, 2019


Med en befolkningsvækst tæt på +400 nye boliger til kun unge familier med børn her i Lejre-Allerslev, kan man kun undrer sig over at administration og politikerne ikke har kunnet se problemet, som nu tårner sig op - manglende ordentlig pasningsmulighed. Det stopper ikke her, for om blot få år skal børnene i skole, hvad så med klassekvotienter og plads til en ordentlig undervisning.


Jeg forstår ikke hvad der er sket, skatten er steget 6% og for 30 år siden havde vi landets næsten laveste skatteprocent og klassekvotienten i skolen var 16 elever i hver klasse.


- Er forklaringen at der ikke kom nogen besparelser ved kommunesammenlægning?

- Bygning af omkring 150 almennyttige boliger/år har medført kr. 40 mio. op af kassen/år?

- Lege byggematador og få bygget alene i Lejre-Allerslev + 400 boliger?

- Centralisering af f.eks. alle foreningers gøren og laden har medført utilfredshed fra frivillige?

- Hvad med trafikken?

- Når nu børnehaver og skoler er udbygget, skal der bygges endnu flere boliger for ikke at skulle lukke dem igen - det er skruen uden ende, i stedet for at tilpasse befolkningsvæksten?


Nej, der har manglet besluttende inddragelse af borgerne på alle plan samt at man ikke sætter noget i gang uden at det virkelig har været vendt 360 grader.


Enhver anden virksomhed med kr. 1,5 mia. i omsætning havde gået helt anderledes professionelt til værks og hvis det var gået galt var ledelse fyret øjeblikkeligt. Her skal vi vente 4 år og så har borgerne sikkert glemt alt om dette rod, hvorimod aktionærerne løbende holder øje!


Sørgeligt at dette skønne dejlige åbne natur grønne Lejre-Allerslev mister noget af sin glans.


Husk endnu engang jeg tilhører eller støtter ikke noget parti, men er blot en borger som savner indflydelse, uden at skulle melde sig ind i en partiforening, som jeg er blevet anbefalet!

Jan Adeltoft/12. okt. 2019


10 views0 comments

Recent Posts

See All

Коментарі


bottom of page