top of page
  • lejreby.dk

Trafik analyse er misforstået


Gården er i størrelse magen til en normal grund, hvor halvdelen altså skal være parkerings område til 1 bil/familie. Det må forventes at alle 11 p-pladser bliver brugt og her skal altså lege 11-22 små børn imellem bilerne. Men dette har de altså anbefalet i den nye lokalplan.

Godt det ikke er mine børn, det ville jeg ikke have det godt med.Urban Creators og COWI har endvidere udpeget disse 4 trafik knudepunkter og angiver at det må forventes at disse omkringliggende vej vil øge trafikken med 30% fra Degnejorden.


Jamen det er da at gå med skyklapper, for de 96 boliger som man regner med på Degnejorden er jo kun 1/4 af alle de boliger som kommer i løbet af 2 år, idet:


+29 Almene boliger på Rynkebjerggårdsvej

+ 29 Allerslev Gamle Skole

+37 Valdemarsgård

+40 Skråningen 1

+55 Skråningen 2

+62 Muninggården 1

+ 40 Muninggården 2

+292 nye boliger udover de 96 boliger på Degnejorden, eller alt i alt +388 nye familier med deres biler.


Med andre ord bliver trafikken ikke øget med 30%, men med over 100%!

Nu vil politikerne lige vente på de sidste nye trafiktællinger, men de ændre ikke noget ved trafikken til skole, børnehave, indkøb, til- og fra arbejde etc.


Derfor søger vi løsning på disse trafikale problemer, inden Degnejorden etableres!!


Jeg går selvfølgelig ud fra at politikerne endelig har fået øjnene op for hvilke krav dette giver på få år til både børnehaver og skole, idet tilflytterne naturligvis forventer at deres børn skal i institutioner i området.


Jan Adeltoft/8. september 2019

46 views0 comments

コメント


bottom of page