top of page
  • lejreby.dk

Mette Touborg, hvad tænker du på?

Hvorfor lærer jeg dog ikke blot at acceptere de politiske beslutninger, i stedet for at tro at det virkelig vil være muligt at få medindflydelse.

Den ellers populære borgmester i Lejre Mette Touborg er nu kommet i strid modvind og benævnes byggematadoren. Det sidste er, at hun står i spidsen for en ny ghettobebyggelse lige midt i det grønne dejlige attraktive Lejre-Allerslev, hvor hun vil opføre 125 boliger hvor der i gennemsnit bliver omkring 100 m2 til for- og baghave.

Hun syntes endvidere at det skal være i 2 fulde etager, til trods for at området er omkranset af 3 gamle etablerede områder med typisk 1 etage og ganske få 1 ½ etager huse. Stedet ville normalt være til 45 parcelhus boliger, men bliver altså til 125 tæt pakkede boliger

Området nævnes af alle som Fort Knox eller Lejres skattekammer, idet salget uanset 125 boliger eller 45 boliger vil indbringe omkring kr. 50 mio. til den slunkne kasse. Der står ingen steder om det skal være ejerboliger, andelsboliger eller det værste tilfælde  udlejningsboliger, som vi naturligvis frygter det så bliver.

Blot siger jeg, hvorfor skal folk og familier dog kun have 100 m2 have og hvorfor skal der bygges i 2 fulde etager, når vi nu bor i det dejlige Lejre-Allerslev landsby område, hvor alle andre huse der støder op til Degnejorden er i 1 etage.

Benævnelsen byggematadoren kommer af at Mette Touborg ligeledes har givet grønt lys for 47 almennyttige boliger i Hvalsø by, bygger nyt butikscenter og sidst på et lukket møde i økonomiudvalget arbejdet på at der skal etableres et stort almennyttigt boligbyggeri på en stort jordstykke i Kirke Hyllinge.

Benævnelsen byggematador får man typisk også fordi vedkommende dygtigt tromler beslutninger igennem, uden hensyntagen til workshop og høringer etc.

I må meget gerne dele, like og kommenterer og der er mere og læse på degnejorden.dk

Mette hvad tænker du dog på?   

Jan Adeltoft læserbrev 10. april 2016

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page