top of page
  • lejreby.dk

Mød op 9. okt. kl. 10 og tal med Venstre i dommerkomiteen på Degnejorden!

06-Oktober-2016

Sidste chance for at påvirke politikerne til rette valg

Til alle borgere i Lejre by Venstre i Lejre inviterer til Borgervandring på Degnejorden: Søndag den 9. oktober kl. 10.00. Arkitektkonkurrencen om hvordan fremtidens bebyggelse på Degnejorden skal se ud, er i fuld gang lige nu. Vi har allerede fået præsenteret de mange spændende bud på en fremtidig ”landsby” på Degnejorden. Men inden vi træffer valget om den endelige vinder, vil vi gerne høre hvad I som borgere har af ønsker til den nye bydel. Vi vil derfor gerne mødes med jer for at lytte til jeres drømme og visioner for området. Da vi er midt i konkurrenceforløbet, kan vi ikke sige noget om de indkomne forslag, men vi vil lytte til jer og tage jeres udsagn med i betragtning, når vinderen skal udpeges i den nærmeste fremtid. Vi håber, at I har tid og lyst til at deltage, søndag den 9. oktober kl. 10.00. Vi mødes ved boldbanen på Møllerjorden, hvor Venstre er vært ved en kop kaffe og et stykke brød, inden vi starter vores fælles vandring i området. Vi glæder os til at se dig Venstres medlemmer af dommerkomiteen Line Holm Jacobsen Carsten Helles Rasmussen

Hvis du som nabo har modtaget dette spørgeskema, bedes du meget gerne inden fredag den 7. oktober aflevere dit svar. Det forventes at dommerkomiteen vælger vinderen mandag den 10. oktober og hvis de ikke bliver enige, da den 13. oktober! Offentliggørelsen sker først den 22. november 2016.

29. september 2016

Kære Naboer,

Som repræsentant (valgt af grundejerforeningerne) for samtlige naboer til Degnejorden, deltog jeg i dag i det første af 4-5 møder, med status af observatør. Møderne skal munde ud i hvem der skal vinde arkitekt konkurrencen for Degnejordens bebyggelse.

Alle tavshedspligt og må ikke referere fra møderne mht. de over 20 indsendte forslag samt hvem siger hvad etc. Desuden har jeg som observatør ikke stemmeret.

Næste møder er 4. oktober, 10. oktober, 13. oktober, 27. oktober og offentliggørelse 22. november 2016.

Men da mange er meget interesseret i hvad der sker, kan jeg kun sige at de forskellige arkitekter, har hver især gjort et stort og gennemarbejdet arbejde. Selve resultatet svinger afhængig af deres tilgang, men der er helt klart forslag, som jeg tror mange vil syntes er gode og ikke mindst spændende.

Det er også mit indtryk, at politikerne er ganske forstående for, at naboerne op til bebyggelsen, skal opleve så lidt gener som muligt.

Jeg tør sige så meget at alle er interesseret i Degnejorden skal blive:

Landsby flagskibet nr. 50 i Lejre

Positive Lejre hilsener Jan Adeltoft

Vedtaget ny bydel i Kirke Hyllinge

Blev vedtaget samme dag som rammerne for Degnejorden. Ligner lejligheder på 1. sal med altan i stedet for have. Gad vide om det er dette som venter Degnejorden, blot ikke 35 men 105?

35 Almennyttige boliger

Kommer i Kirkle Hyllinge og der er ikke meget have, eller ingen og de grønne tage bliver dækket af sorte solfangere

3 views0 comments

Comments


bottom of page