top of page
  • lejreby.dk

Forbud mod blødkogte æg?

Updated: Sep 18, 2022

Bilfri weekender, kun biler med ulige numre, må køre på ulige datoer som i 1973/74. Vi har prøvet det før og denne gang måske værre, måske lukkes der ned for gassen - hvis ikke vi hver især gør noget drastisk for at reducere vores energiforbrug.

Nedenfor har vi angivet forskellige enkle spareforslag.

Så galt går det forhåbentlig ikke, men vi tænker vist alle i besparelser, mange bække små, så hvem ved om vi må tænke i fødevarer som kræver minimal energi, som f.eks. et skønt blødkogt æg - må vi glemme for en periode.

Vi der oplevede 1973/74 med bilfrie søndage og en masse andre restriktioner ser det ikke som verdens undergang. Men lad os nu ikke male fanden på væggen. Bilfrie søndage havde rent faktisk også charmer og blev helt naturligt. Men vi må hver især gøre vores for at reducere energiforbruget, både pga. manglen på gas og de sindsygt høje energipriser, som bl.a. også skyldes moms og statens energiafgifter på energipriserne.


Se mere detaljerede sparetips på:

NettoPower sparetips, disse 25 sider er nogle af de bedste sparetips jeg har setBrug nu god tid på at læse al dette igennem, der er rigtig mange penge at spare, vel og mærke uden at investere en eneste krone.


Jan Adeltoft/15. september 2022
298 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page