top of page
  • lejreby.dk

Forældre og bedsteforældre halverer klassekvotienten i Roskilde helt gratis

Roskilde har succes med dette, så hvorfor ikke også i Lejre. Det kan gøres her-og-nu, hvor det er svært at skaffe pædagoger. De skaber ro i klassen. Det kan tilsvarende med fordel anvendes i børnehaven og for den sags skyld på Rådhuset samt på plejehjemmene. Det er de bedste varme hænder vi kan få. Samtidig når Lejre mangler penge i budgettet, kan de spare en del her.
Jeg er godt klar over at det er op ad bakke med fagforeningerne, men med baggrund i at det ikke er muligt lige om hjørnet at skaffe pædagoger, kan ingen have noget imod at halvere klassekvotienten - hvorfor dog vente? Privat frivillig hjælp på Rådhuset, hvorfor dog ikke, borgerne kan se hvor meget man arbejder og ansatte har direkte adgang til at forstå hvorfor dialogen ikke fungerer mellem kommunen og borgerne.

Jeg ville f.eks. med glæde hjælpe vedkommende der modtager klager vedr. renovationen, men der er rigtig mange andre steder, både hvor store økonomiske beslutninger tages og til en mindre ting som f.eks. renovationen.

Jan Adeltoft/15. september 2020

5 views0 comments

Recent Posts

See All

留言


bottom of page