top of page
  • lejreby.dk

Allerslev Gl. Skoles å beskyttelses område byttes med Osted Hestehave...

I dag den 13. august holdes der hurtigt møde i Teknik og Miljø om endnu en ændring af lokalplanen for Allerslev Gl. Skole.

Årsagen er at kommunen har fået pålæg om IKKE at indregne de over 11.000 m2 å beskyttelsesområde i beregningen af det areal som må bebygges. Det kan få hele projektet til at falde på jorden. Fejlen er sket fra forvaltningen side.

Snigløbet går på, at kommunen blot ændrer et tilsvarende areal i Osted Hestehave til grønt område, der ikke må bebygges – bytte, bytte købmand, en ren Molbohistorie i Lejre.

Ikke nok med at politikerne vil ændre brugen af arealet indenfor å beskyttelseslinien til nyttehaver, drivhuse og sikkert hegn og redskabskure, nu også ændre brugen af å beskyttelsesarealet.

Det siddende politiske flertal og forvaltningen omgår nu for 3-gang, regler og lokale borgers ønsker. Disse helt utrolige "kreative" tilgange til omgåelse af loven, pynter ikke på lokaldemokratiet i Lejre.

- låste området til kun boliger, selvom en privatskole ville have været ideelt for alle i området - omgik kirkefredningen, så det blev klaret administrativt, fremfor en uvildig dommer - og nu ændres å beskyttelsesområdets anvendelse - med en taktisk manøvre

Lokalplanen kan downloades fra Menuen/Kommunale Dokumenter.

Jan Adeltoft 13. august 2018

10 views0 comments

Kommentare


bottom of page